ПАЗЕТЕ СИ КАРТОНЕНИТЕ ОПАКОВКИ! ТЕ ВИ НОСЯТ ПОДАРЪК!

Срещу всеки 3 празни кутии от продукти Colief получавате подарък по ваш избор:

1. Съберете по Ваш избор 3 (три еднакви или различни) празни кутии от Colief капки за бебета 15 мл, Colief олио за млечни крусти, Colief витамин D3 или Colief лепенки за лесно дишане със съответните касови бележки.

2. Обадете ни се на телефони : 0878702023, 0878702026 или ни пишете на е-майл makave.eood@gmail.com, или на лично съобщение във facebook за да ни кажете какъв ПОДАРЪК сте си избрали, на чие име и до кой офис на Еконт Експрес да изпратим избраната от Вас безплатна опаковка.

3. За да Ви изпратим безплатната опаковка, ще са ни необходими две имена на получател и телефонен номер.

4. Безплатната опаковка може да бъде избирана между Colief капки за бебета 7 мл или Colief олио за млечни крусти, или Colief витамин D3 или Colief лепенки за лесно дишане

5. Ние ще изпратим избрания от Вас подарък чрез куриер. Ще получите SMS от Еконт Експрес във връзка с пристигането му в офиса на куриера.  За SMS известяването ще бъдете таксувани 0.18 лв., съгласно официалната тарифа на куриера. Може да вземете Вашата пратка в удобно за Вас време.

6. За да получите пратката предайте на куриера 3-те опаковки със съответните касови бележки за да бъдат върнати в офиса на Colief.

Благодарим ви, че се доверихте на Colief!